Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΈΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Φαίνεται ότι κέρδισε ο Δήμος Λεβαδεων το στοίχημα της δημιουργίας του πρωτότυπου χριστουγεννιάτικου χωριού στο ποτάμι της Ερκυνας.

Με bazzar  από επαγγελματίες της πόλης, με carousel, τρενάκι αλλά και συγκρουομενα προσέλκυσαν μικρούς και μεγάλους τις γιορτινές αυτές μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοργανωτές έμειναν ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση αλλά και από το αποτέλεσμα που κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

'' ΦΟΥΣΚΏΝΕΙ '' Η ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

Με χίλια φαίνεται να πηγαίνει σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας με τη ΝΔ κος Γιάννης Καράμπελας. 
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι βρίσκεται σε καθημερινή τριβή με πολίτες, φορείς και επαγγελματίες οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο που μπορεί να τους εκπροσωπήσει στη βουλή.

Ιδιαίτερα καλά φαίνεται ότι τα πηγαίνει ο κος Καράμπελας με τη νεολαία  και μη ξεχνάμε το βασικό του πλεονέκτημα που αποτελεί η άριστη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ότι είναι στο στενό του κύκλο.


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ

Στον πεζόδρομο της Μπουφίδου, σε πλήθος κόσμου, νεολαίας και στελεχών της ΝΔ έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Γιάννης Καράμπελας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας μίλησε για το σχέδιο της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις προθέσεις του να δουλέψει σκληρά για την Βοιωτία αλλά τόνισε ότι δε πλούτισε από την πολιτική και δεν εξαρτάται από κανένα συμφέρον.


Κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν ώστε να μπουν γερές βάσεις για την επόμενη ημέρα στο νομό.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Επίσημα πλέον υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας ο κος Γιάννης Καράμπελας.

Το πράσινο φως, έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στον πρώην βουλευτή δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας όσον αφορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γνωστό είναι πλέον, ότι ο κος Καράμπελας ανήκει στο στενό περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ .

Εμείς του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.