Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ  ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης έχει καταθέσει δύο ερωτήσεις στην Βουλή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας,  αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων για την κτηματογράφηση στην Βοιωτία, επισημαίνοντας ότι είναι επιβεβλημένη η παράταση έως 30-3-2020, σύμφωνα με το άρθρο 27 Ν. 4613/2019, την οποία μπορεί να χορηγήσει μόνον ο Υπουργός, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να είναι συνεπείς και να αποφευχθούν τυχόν λάθη, παραλείψεις και οικονομικές επιβαρύνσεις.
Από τα έγγραφα που κοινοποιήθηκαν στον βουλευτή την 1η Νοεμβρίου 2019, προκύπτει ότι ο αρμόδιος Υπουργός αποφεύγει να πάρει την πολιτική απόφαση παράτασης, που του δίνει το δικαίωμα ο νόμος και αντί απάντησης, διαβίβασε το υπ ́ αριθ. πρωτ. 1248/1944284/24-9-2019 έγγραφο του φορέα «Ελληνικό́ Κτηματολόγιο», στο οποίο αναφέρεται η αντίθεση του φορέα σε οποιαδήποτε νέα παράταση, επικαλούμενου μεταξύ άλλων μνημονική υποχρέωση, επίτευξη συμβατικού στόχου με την ανάδοχο εταιρία και επιτάχυνση ολοκλήρωσης των διαδικασιών.
 Κατ’ αυτόν τον τρόπο η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας απέφυγε να λάβει πολιτική απόφαση, αφήνοντας μετέωρους υπό την πίεση του χρόνου, σε λάθη και διοικητικές κυρώσεις τους πολίτες της Βοιωτίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΚΑ: ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Έντονη αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής για την  υπουργοποίηση των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα , δύο στελεχών προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ. «Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας  πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής», καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Έρευνα για Ευρωκάλπη: 11,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Τη σταθερά ανοδική τάση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την εν δυνάμει πρωτιά της στις ευρωεκλογές καταγράφει νέα έρευνα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η έρευνα, η οποία αφορά αποκλειστικά τις ευρωεκλογές και βασίζεται σε στοιχεία δημοσκοπήσεων που έχουν διεξαχθεί το τελευταίο διάστημα ( όπως αυτή της Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής και της Rass για το in.gr ), δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο προηγείται σταθερά με ποσοστό 36% αλλά να έχει και μια διαφορά της τάξεως των έντεκα μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με ποσοστό 24,7%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 8,6%, ενώ ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7,9% και ΚΚΕ με 6,7%. Κάτω από το όριο του 3%, Ένωση Κεντρώων με 2,6%, Ποτάμι με 1,5% και ΑΝΕΛ με 1,4%. Στο 2,2% βρίσκεται η Ελληνική Λύση, στο 1,3% η Λαϊκή Ενότητα και στο 1,2% η Πλεύση Ελευθερίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας από τα ποσοστά των κομμάτων

"ΒΓΑΙΝΕΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΣΚΟΒΟΛΗ