Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΦΙΑΣΚΟ" ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Προφανώς πρέπει «να το φυσάει και να μην κρυώνει» το κάζο που έπαθε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, που έχει συνηθίσει να μιλάει σε γεμάτες αίθουσες η εικόνα που αντίκρισε στην αίθουσα της εκδήλωσης ήταν μάλλον απογοητευτική. Την Τρίτη έκαναν το γύρο του διαδικτύου σχετικές φωτογραφίες των τοπικών μέσων που έδωσαν τροφή σε παραπολιτικά σχόλια, κεντρικών μέσων ενημέρωσης, με τίτλους όπως «τρεις και.. ο Άδωνις σε εκδήλωση της ΝΔ-έξαλλος  ο αντιπρόεδρος», «τα άδεια τραπέζια εξόργισαν τον Άδωνι», «Γιατί έγινε έξαλλος ο Άδωνις». Μπορεί να μην ήταν δέκα τα γεμάτα τραπέζια, αλλά παραπάνω, σίγουρα όμως δεν ήταν μια εκδήλωση για τη «φίρμα» Άδωνις Γεωργιάδης. Οι πληροφορίες ότι  εκνευρίστηκε με την υποδοχή και επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γιώργο Λιανό και το βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα για την άδεια αίθουσα, με τη φράση «με ξευτελίσατε απόψε», ελέγχονται. Πάντως η αλήθεια είναι ότι από τα 400 άτομα που υπολόγιζαν να παρευρεθούν στην εκ…

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ - ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Παρά την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα έξω, μέσα στο Συνεδριακο κέντρο της Λιβαδειάς σήμερα το απόγευμα δεν "έπεφτε" καρφίτσα στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας κος Γιάννης Καράμπελας.

Κεντρικος ομιλητής ήταν ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ κος Τάκης Θεοδωρικάκος.Παρούσα ηταν και η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ κα Παναγιωταρεα, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πέρα από πλήθος κόσμου, στελέχη του κόμματος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κοι Καραμάνης και Νταβαλουμης , η κα Λουκία Θεοδώρου, ο κος Γιαννάκης, η πρόεδρος του Δικηγορικου Συλλόγου Θήβας κα Μαυράκη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Λιανός και η κα Μαχαίρα , ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κος Καλοπιτας, ο κος Στάικος κ.α

Τη συζήτηση συντόνιζε η δημοσιογράφος κα Μάρω Λεονάρδου, η οποια επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του κου Καράμπελα στις εθνικές εκλογές.

Το σκληρό ροκ των εκλογών ξεκίνησε... Με τον Γιάννη Καράμπελα -απο ότι είδαμε- και συμφωνα με την …

"ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ" ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

Η σημερινή συνάντηση με την Δήμαρχο Λιβαδειάς για τα προβλήματα του δήμου και για τον καινούριο εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Με αυτή του την ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας
κος Γιάννης Καράμπελας δημοσιοποίησε την συνάντηση του με τη δημαρχο Λιβαδειάς και Γιώτα Πούλου.

Ναι μεν, συζητησαν για πολιτικό κοινωνικά θέματα αλλά οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν και μας τονίζουν τις πολύ καλες σχέσεις των "δύο" ,και μόνο αδιάφορα δεν περνά αυτή η συνάντηση καθώς και οι δύο βρίσκονται σε προεκλογικούς ρυθμούς.


Να σημειωθεί ότι ο κος Καράμπελας βρίσκεται στο στενό πυρήνα της ηγεσίας της ΝΔ και αποτελεί τον "άνθρωπο" του Κ. Μητσοτάκη στη Βοιωτία.