Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1, ο πρώην υπουργός κος Γερουλάνος, δήλωσε επιτακτική την ανάγκη, να γυρίσει η κεντροαριστερα στις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ.

Ζητάει συνέδριο θέσεων, αλλαγή λειτουργίας των οργανωνοργάνων και εκλογή από τη βάση όπως γίνεται και στην ηγεσία.

Θεωρεί ότι η προσπάθεια του ΚΙΝΑΛ απέτυχε γιατί μάζεψε προσωπικότητες αλλά όχι τον κόσμο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, δε δίστασε να δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΚΑ: ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Έντονη αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής για την  υπουργοποίηση των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα , δύο στελεχών προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ. «Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας  πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής», καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Έρευνα για Ευρωκάλπη: 11,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Τη σταθερά ανοδική τάση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την εν δυνάμει πρωτιά της στις ευρωεκλογές καταγράφει νέα έρευνα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η έρευνα, η οποία αφορά αποκλειστικά τις ευρωεκλογές και βασίζεται σε στοιχεία δημοσκοπήσεων που έχουν διεξαχθεί το τελευταίο διάστημα ( όπως αυτή της Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής και της Rass για το in.gr ), δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο προηγείται σταθερά με ποσοστό 36% αλλά να έχει και μια διαφορά της τάξεως των έντεκα μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με ποσοστό 24,7%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 8,6%, ενώ ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7,9% και ΚΚΕ με 6,7%. Κάτω από το όριο του 3%, Ένωση Κεντρώων με 2,6%, Ποτάμι με 1,5% και ΑΝΕΛ με 1,4%. Στο 2,2% βρίσκεται η Ελληνική Λύση, στο 1,3% η Λαϊκή Ενότητα και στο 1,2% η Πλεύση Ελευθερίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας από τα ποσοστά των κομμάτων

"ΒΓΑΙΝΕΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΣΚΟΒΟΛΗ