Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Β. ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ

Οργή στην Δήμαρχο Ορχομενού κα Βούλα Καράλη προκάλεσε το γεγονός πως ασυνείδητοι πολίτες μπήκαν στο συνεδριακό κέντρο της πόλης, και γέμισαν τον προαύλιο χώρο με γκράφιτι και βανδαλισμούς.

Σε σημείωση της η κα Καράλη τονίζει πως πρέπει να εργαστεί η Δημοτική αρχή για την καθαριότητα της πόλης με βασική προϋπόθεση τον σεβασμό των δημόσιων κτιρίων από όλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΚΑ: ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Έντονη αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής για την  υπουργοποίηση των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα , δύο στελεχών προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ. «Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας  πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής», καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Έρευνα για Ευρωκάλπη: 11,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Τη σταθερά ανοδική τάση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την εν δυνάμει πρωτιά της στις ευρωεκλογές καταγράφει νέα έρευνα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η έρευνα, η οποία αφορά αποκλειστικά τις ευρωεκλογές και βασίζεται σε στοιχεία δημοσκοπήσεων που έχουν διεξαχθεί το τελευταίο διάστημα ( όπως αυτή της Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής και της Rass για το in.gr ), δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο προηγείται σταθερά με ποσοστό 36% αλλά να έχει και μια διαφορά της τάξεως των έντεκα μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με ποσοστό 24,7%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 8,6%, ενώ ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7,9% και ΚΚΕ με 6,7%. Κάτω από το όριο του 3%, Ένωση Κεντρώων με 2,6%, Ποτάμι με 1,5% και ΑΝΕΛ με 1,4%. Στο 2,2% βρίσκεται η Ελληνική Λύση, στο 1,3% η Λαϊκή Ενότητα και στο 1,2% η Πλεύση Ελευθερίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας από τα ποσοστά των κομμάτων

"ΒΓΑΙΝΕΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΣΚΟΒΟΛΗ