Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΔ Θεσσαλονίκης: O ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία εγκαινιάζει... κυλιόμενες σκάλες

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει το... ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης, ή μάλλον έναν... σταθμό χωρίς ΜΕΤΡΟ, με συναυλία και με την παρουσία του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα. Στην ουσία εγκαινιάζει... κυλιόμενες σκάλες» αναφέρει ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση στον σταθμό Σιντριβανίου.

«Είναι τα ίδια εγκαίνια με εκείνα της ... γρήγορης σιδηροδρομικής σύνδεσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, που έφεραν ένα τραίνο από την Ιταλία στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης για να το δείχνουν για μία εβδομάδα. Όπως ... έφυγε το τραίνο αλλά παρέμεινε η ίδια σιδηροδρομική σύνδεση, έτσι και σήμερα που θα ξαναφύγει ο κος Τσίπρας, θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη με άθλιες αστικές συγκοινωνίες, με σαραβαλιασμένα λεωφορεία, με μποτιλιαρισμένους δρόμους, με κατεστραμμένους εμπόρους και με κλειστά μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο. Και φυσικά χωρίς ΜΕΤΡΟ» προσθέτει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ.

Παράλληλα κάνει λόγο για «λαϊκισμό στο μεγαλείο του» και τονίζει ότι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης «θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται και από πάνω να νιώθουν σαν να τους κοροϊδεύουν. Σαν να μην έχουν αξιοπρέπεια, να τους συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς, άλλοτε για να θαυμάσουν το βαγόνι, άλλοτε για να κατέβουν την κυλιόμενη σκάλα και να ... φανταστούν ότι πάνε με το ΜΕΤΡΟ».



Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/393208/nd-thessalonikis-o-suriza-stin-ousia-egainiazei-kuliomenes-skales/#ixzz5b4YT7SEA
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"ΒΓΑΙΝΕΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΣΚΟΒΟΛΗ

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΚΑ: ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Έντονη αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής για την  υπουργοποίηση των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα , δύο στελεχών προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ. «Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας  πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής», καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Έρευνα για Ευρωκάλπη: 11,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Τη σταθερά ανοδική τάση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την εν δυνάμει πρωτιά της στις ευρωεκλογές καταγράφει νέα έρευνα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η έρευνα, η οποία αφορά αποκλειστικά τις ευρωεκλογές και βασίζεται σε στοιχεία δημοσκοπήσεων που έχουν διεξαχθεί το τελευταίο διάστημα ( όπως αυτή της Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής και της Rass για το in.gr ), δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο προηγείται σταθερά με ποσοστό 36% αλλά να έχει και μια διαφορά της τάξεως των έντεκα μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με ποσοστό 24,7%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 8,6%, ενώ ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7,9% και ΚΚΕ με 6,7%. Κάτω από το όριο του 3%, Ένωση Κεντρώων με 2,6%, Ποτάμι με 1,5% και ΑΝΕΛ με 1,4%. Στο 2,2% βρίσκεται η Ελληνική Λύση, στο 1,3% η Λαϊκή Ενότητα και στο 1,2% η Πλεύση Ελευθερίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας από τα ποσοστά των κομμάτων