Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑ'Ι'ΣΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Ξεκινάμε!
Ο προορισμός είναι ένας και κοινός.
Να κάνουμε την Λαμία ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ ξανά!
-
#perifanipoli
https://perifanipoli.gr
-
https://www.youtube.com/watch?v=2VNaJ8pZh0k
-
Η απόφαση μου να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη σας, ως υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων, δεν είναι μια απόφαση της στιγμής και δεν προέκυψε μόνο από τις προτάσεις των συμπολιτών μου, να αλλάξει κάτι στη Λαμία. Ωρίμασε σταδιακά στα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, παρατηρώντας την Φθιώτιδα πραγματικά να μεταμορφώνεται. Μέρα με τη μέρα. Ένιωσα, λοιπόν, ότι δεν μπορώ να σταματήσω εδώ, γιατί έζησα από πρώτο χέρι τι θα πει να στέκεσαι δίπλα στον συμπολίτη σου, να βρίσκεις λύσεις στο πρόβλημα του, να κάνεις τα πράγματα λίγο καλύτερα για τα παιδιά σου και τα παιδιά τους.
-
Ως Αντιπεριφερειάρχης ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τις μεγάλες ευθύνες, την σκληρή δουλειά και τα μεγάλα προβλήματα των συνανθρώπων μου. Γνώρισα, όμως, και την βαθιά ικανοποίηση από την βελτίωση της καθημερινότητας τους. Και μπορώ με σιγουριά να σας πω, ότι είναι ένα συναίσθημα αναντικατάστατο. Είναι αυτό που λέμε χαρά της προσφοράς, χαρά της δημιουργίας.
-
Όλα αυτά τα χρόνια, πίστεψα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση με όραμα και δουλειά, μπορεί να κάνει θαύματα για την κοινωνία και τον τόπο μας.
-
Αυτά με εμπνέουν και σε αυτά εδράζεται η απόφαση μου να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας.
-
Δεν είμαι από εκείνους που λένε ότι «εδώ και 40 χρόνια στη Λαμία δεν έγινε τίποτα» ούτε από εκείνους που διακηρύσσουν ότι «θα τα κάνουμε όλα από την αρχή». Ο Δήμος μας και η πόλη μας έχει συγκεκριμένα προβλήματα και ελλείψεις και τις γνωρίζουμε όλοι καλά. Εκείνο που χρειάζεται είναι προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, όρεξη για δουλειά, ανάληψη πρωτοβουλίας, συναίνεση και συνεργασίες, για να μπορέσει η Λαμία να αποκτήσει την θέση που της αξίζει, ως Περήφανη πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας. Όχι μόνο επειδή της ταιριάζει γεωγραφικά. Αλλά επειδή εδώ χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.
-
Ξέρω ότι αν θελήσουμε μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα για την πόλη και το Δήμο μας. Να γνωρίσει τις παλιές της δόξες, να γίνει πάλι εξωστρεφής και δυναμική, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε. Γιατί στην πραγματικότητα δε μας λείπει τίποτα πέρα από την αποφασιστικότητα, για να κάνουμε πράξη όλα όσα ονειρευόμαστε για τη Λαμία.
-
Σίγουρα ο δρόμος θα είναι ανηφορικός. Σίγουρα η αλλαγή δεν θα έρθει από τη μια μέρα στην άλλη. Ο σκοπός όμως και το κίνητρο, είναι τεράστια και η ευθύνη ασφαλώς, ακόμα μεγαλύτερη, τόσο απέναντι σε μας τους ίδιους όσο και απέναντι στη νέα γενιά.
-
Σας ζητώ να κάνουμε ΜΑΖΙ ένα νέο ξεκίνημα. Για τις ζωές και το μέλλον μας. Χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που θα μείνουν ανεκπλήρωτες. Με στοχευμένες κινήσεις, με καίριες παρεμβάσεις και με φρέσκες ιδέες που θα ανανεώσουν την καθημερινότητά μας και θα τονώσουν την οικονομική ζωή του Δήμου μας.
-
Σας ζητώ να αφήσουμε πίσω την αδράνεια, που μας κράτησε αιχμάλωτους του κακού μας εαυτού και ΜΑΖΙ να περπατήσουμε μπροστά και να πετάξουμε ψηλά.
-
Η περιοχή μας, ο τόπος μας είχε πάντα ανθρώπους εργατικούς, παθιασμένους και γεμάτους ενέργεια.
-
Ας θυμίσουμε στην Ελλάδα από τι είμαστε φτιαγμένοι και ας είμαστε εμείς οι πρωτοπόροι ενός καλύτερου αύριο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

"ΒΓΑΙΝΕΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΣΚΟΒΟΛΗ

ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΚΑ: ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Έντονη αντίδραση του Κινήματος Αλλαγής για την  υπουργοποίηση των Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα , δύο στελεχών προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ. «Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας  πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ’ Εθνικής», καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Έρευνα για Ευρωκάλπη: 11,3% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Τη σταθερά ανοδική τάση της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και την εν δυνάμει πρωτιά της στις ευρωεκλογές καταγράφει νέα έρευνα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η έρευνα, η οποία αφορά αποκλειστικά τις ευρωεκλογές και βασίζεται σε στοιχεία δημοσκοπήσεων που έχουν διεξαχθεί το τελευταίο διάστημα ( όπως αυτή της Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής και της Rass για το in.gr ), δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο προηγείται σταθερά με ποσοστό 36% αλλά να έχει και μια διαφορά της τάξεως των έντεκα μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με ποσοστό 24,7%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 8,6%, ενώ ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7,9% και ΚΚΕ με 6,7%. Κάτω από το όριο του 3%, Ένωση Κεντρώων με 2,6%, Ποτάμι με 1,5% και ΑΝΕΛ με 1,4%. Στο 2,2% βρίσκεται η Ελληνική Λύση, στο 1,3% η Λαϊκή Ενότητα και στο 1,2% η Πλεύση Ελευθερίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας από τα ποσοστά των κομμάτων